You are currently viewing Dette skal du være opmærksom på, før du køber gamingskærm

Dette skal du være opmærksom på, før du køber gamingskærm

Hvis du godt kan lide at spille computerspil, så nytter det ikke noget, at du bare vælger den første og den bedste computerskærm, du finder på tilbud. I stedet bør du sætte dig grundigt ind i, hvad der adskiller de forskellige skærme fra hinanden, så du er sikker på, at du vælger den rigtige. Det får du hjælp til i denne artikel.

Vælg den rigtige skærmtype

Først og fremmest skal du vælge en skærm, der er lavet til gaming. Det er vigtigt, at du den har den rigtige FPS, ligesom der er andre faktorer, som spiller ind. Der er ingen grund til at gå i dybden med alle specifikationerne, men du bør udelukkende vælge en skærm, som er beregnet til gaming, hvis det er dét, der er det primære formål.

Det kræver eksempelvis også, at du vælger den rigtige opløsning til skærmen, så du er sikker på, at du får den fulde oplevelse med. Det kan eksempelvis være en skærm på 2560 x 1440 pixels, hvis du vælger en 27”-skærm. Det kan hurtigt blive for meget, hvis den er i højere opløsning, da det stiller krav til grafikkortet.

Vælg en hurtig skærm, der matcher spillets hastighed

Skærmens hastighed har en betydning, når du skal game. Her handler det ikke så meget om selve responstiden, der bliver målt i millisekunder. De fleste gamerskærme har en responstid på 1-4 millisekunder, og det er ofte mere end rigeligt. Selve opdateringshastigheden er dig væsentlig at være opmærksom på.

De fleste gamerskærme har en opdateringshastighed på omkring 144 Hz, mens den på nogle skærme er højere. Hvis du har valg den bedste gaming skærm i forhold til opdateringshastighed, er det vigtigt, at du sikrer dig, at din computer har et grafikkort, som understøtter hastigheden.

Find flere skærme til gaming lige her.